Waarom Vol van Voeding?

Waarom kies je voor VolvanVoeding?
• Ikzelf ben niet verbonden aan een ander bedrijf, mijn doel is enkel en alleen het verstrekken van informatie en begeleiden naar een gezond eet-/ en leefpatroon. Ik werk voor mezelf zodat ik de inschatting zelf maak welk advies bij iemand past. Hier kan ik geen organisatie bij gebruiken die productiviteit en winstoogmerk voorop stelt.

ontbijtmix chia• Ik verkoop geen producten vanuit een overkoepelende organisatie, maar alleen een aantal producten waar ik zelf achter sta. Deze producten zijn bedoeld om je kennis te laten maken met verschillende vormen van natuurvoeding.

• In mijn praktijk geef ik voedingsadvies in allerlei vormen. Voor ieder persoon werkt voeding anders. Het gaat mij in eerste plaats niet om gewichtsverlies, maar om de goede voedingsstoffen die in de voeding zitten. Als je de juiste voedingsstoffen eet en drinkt die JIJ nodig hebt, raak je sneller verzadigd en je raakt gifstoffen kwijt.
Hierdoor zal gewichtsverlies ontstaan bij mensen met overgewicht en gewichtstoename bij mensen met ondergewicht.
Vetten Mijn gedachtegang is dat er ontzettend veel winst te behalen is uit voeding op allerlei vlakken. Bijvoorbeeld om je fitter en energieker te voelen, minder moe, maar zeker ook om bepaalde klachten te voorkomen of te verminderen.

Mijn achtergrond ligt verspreid van filiaalmanager, drogist en  natuurvoedingsadviseur en gewichtsconsulent met als specialisatie Sport & Voeding.

Welke vragen en onderwerpen je kunt verwachten:

Waarom kun je bijvoorbeeld beter magere melk nemen als er geen biologische volle melk beschikbaar is?
Waarom kun je beter suiker toevoegen dan zoetstoffen?
Wat zijn de beste alternatieven voor geraffineerde suikers? en waarom?

Wat zijn jou vragen over voeding?

succeskreten