Foodies, hip, snel, lowbudget, gezond, bio. Rotterdam heeft het allemaal

Rotterdam is hip! Je vindt er tal van tentjes om snel wat gezonds te eten. lowbudget, laagdrempelig en veel is mogelijk als je het maar vraagt. Sommigen adverteren er zelfs mee, snelle en gezonde hap. Je hoeft er geen lange tijd te wachten. Snelle en goede bediening om je snel en goed van dienst te zijn.
Handig als je even buiten de deur gaat lunchen maar niet meteen anderhalf uur weg wilt zijn.Fenix
Er is, naast die hippe tentjes, ook een beweging gaande die gezond eten de gewoonste zaak van de wereld maakt. Kijk bijvoorbeeld eens bij Fenix Food Factory, waar je een versmarkt en proeflokaal bij elkaar vindt. Op de site van de buikvan vindt je alles wat je niet zou mogen missen in Rotterdam. Het is echter wel veel te veel voor de ‘toerist’. Je kunt er beter een tijdje gaan wonen, want er is elke week wel iets nieuws te ontdekken.
De Markthal is wel veel in het nieuws geweest, maar zeker het vermelden waard. De nieuwste trekpleister van Rotterdam. Een fantastisch bouwwerk, met daarin een gave marktmix van foodies, winkels, cafe’s en kookgerei.

#rotterdam #markthal #fenixfoodfactory #debuikvan #buikvan #hip #hipster #foodies #bazaar #dekaap #blaak #kolk #katendrecht

Related posts